Hør

Som det fantastiske og naturlige materiale hør er - uanset om det bliver brugt til håndklæder, viskestykker, plaider, puder m.m. - føles det som ren velvære mod kroppen. 

Fibrene fra hørplanten er nogle af de mest miljøvenlige i verden, da de primært er afhængige af regnvand. Samtidig anvendes stort set alle dele af hørplanten (hørolie, hørfrø m.m.) og efterlader således intet spild. Ydermere optager hørplanten i vækstperioden store mængder C02, og bidrager således til at reducere drivhuseffekten.

Den hør der anvendes i vores produktion, kommer udelukkende fra leverandører der har opnået MASTERS OF LINEN®,  hvilket er en garanti for 100% hør dyrket i Europa; fra mark til garn til stof.

Vaskeanvisning.

Produkter der indeholder hør bør lægges i blød i koldt vand min. et par timer før de tages i brug første gang. Herefter vaskes de ved 40 gr. Produkterne kan vaskes ved 60 gr., hvilket dog over årene kan betyde, at hørren mister noget af sin glans og styrke.

VIGTIGT: Der må ikke anvendes vaskemidler indeholdende blegemidler eller optisk hvidt. Dette vil gå ud over hørrens farve og blødhed. Følg anvisningerne på produktets care label og du har fornøjelsen af et kvalitetsprodukt i mange år.