Hos Ogtornby elsker vi det simple og enkle udtryk i form af æstetiske og funktionelle kvalitetsprodukter, hvor designet forholder sig til naturen i såvel udtryk, materialer, struktur som farver. 

Inspireret af de skønne omgivelser ved den nordjyske Vesterhavskyst, hvis smukke natur er formet af århundreders storme, sand og vand - opstod ideen til Ogtornby. Vore produkter bærer således præg af kærligheden til denne rå og uspolerede natur, som i vore øjne er helt unik.

Brugen af fibre fra hør planten spiller en vigtig rolle i tilblivelsen af vore tekstiler. Hørren - også kaldet nordens silke, er som materiale både miljøvenligt og bæredygtigt, da produktionen kræver et minimum af vand. Hør er det mest oplagte valg til bla. håndklæder og viskestykker pga. dens eminente evne til at absorbere vand og fugt - og er samtidig ren velvære for krop og sjæl. 

Med andre ord bringer vi den smukke natur ind i dit hjem, i form af et et miljøvenligt og funktionelt kvalitetsprodukt du vil elske - ikke bare nu, men i mange år fremover - det er bæredygtighed for os.